Telefon / WhatsApp / Skype
+86 18810788819
E-post
john@xinfatools.com   sales@xinfatools.com

Hva er forholdsreglene ved valg av endefreser

For å forlenge levetiden til formen har hardheten til materialet som skal kuttes også en tendens til å øke.Det stilles derfor høye krav til verktøylevetid og prosesseringseffektivitet ved høyhastighetsmaskinering av materialer med høy hardhet.Vanligvis kan vi velge endefreser fra tre punkter:

1. Velg type verktøybelegg i henhold til typen og hardheten til arbeidsstykket som skal bearbeides.For eksempel, ved bearbeiding av karbonstål og andre arbeidsstykker med en hardhet under HRC40, kan MIRACLE40-belegg fra Comprehensive Materials Company velges.Ved bearbeiding av legert stål S, verktøystål og andre arbeidsstykker med en hardhet på ca HRC50, kan MIRACLE-belegg velges.Ved bearbeiding av arbeidsstykker med høy hardhet kan du velge form på verktøyet, karbidmaterialet og belegget, som alle er MIRACLE-belegg for høyhardhetsbearbeiding av høyharde materialer.

2. Velg formen på endefresen i henhold til formen på arbeidsstykket som skal bearbeides.Formen på halsen på endefresen er delt inn i standardtype, langhalstype og konisk halstype, som kan velges i henhold til bearbeidingen og formen på arbeidsstykket.Langhalstypen og taperhalstypen kan brukes til dyp graving, og interferensvinkelen bør vurderes når du velger mellom de to.Samtidig, sammenlignet med den lange halsen, har den koniske endefresen høy stivhet, noe som kan forbedre skjæreforholdene og oppnå god maskineringsnøyaktighet.Den koniske halsendefresen bør velges så mye som mulig.

3. Velg endefreser med forskjellig kulehodepresisjon i henhold til maskineringsnøyaktigheten.Buenøyaktigheten til endefreser er vanligvis ±10 μm, men det finnes også endefreser med ±5 μm, som kan velges under bearbeiding.


Innleggstid: 27. august 2018