Telefon / WhatsApp / Skype
+86 18810788819
E-post
john@xinfatools.com   sales@xinfatools.com

Tap er et verktøy for behandling av interne tråder

Tap er et verktøy for å behandle interne tråder.I henhold til formen kan den deles inn i spiralkraner og rettkantkraner.I henhold til bruksmiljøet kan den deles inn i håndkraner og maskinkraner.I henhold til spesifikasjonene kan den deles inn i metriske, amerikanske og britiske kraner.
Det kan deles inn i importerte kraner og innenlandskraner.Kranen er det viktigste verktøyet for produksjonsoperatører for å behandle gjenger.Kranen er et verktøy for å behandle ulike mellomstore og små innvendige gjenger.Den har en enkel struktur og er enkel å bruke.Den kan betjenes manuelt eller på en maskin.Det er mye brukt i produksjonen.
Arbeidsdelen av kranen er sammensatt av en skjæredel og en kalibreringsdel.Tannprofilen til skjæredelen er ufullstendig.Sistnevnte tann er høyere enn forrige tann.Når kranen beveger seg i en spiralbevegelse, kutter hver tann et lag med metall.Hovedsponskjæringsarbeidet til kranen utføres av skjæredelen.
Tannprofilen til kalibreringsdelen er komplett, den brukes hovedsakelig til å kalibrere og polere gjengeprofilen, og spiller en veiledende rolle.Håndtaket brukes til å overføre dreiemoment, og strukturen avhenger av kranens formål og størrelse.
Vårt firma kan tilby en rekke kraner;koboltbelagte rett fløytekraner, komposittkraner, rørgjengekraner, koboltholdige titanbelagte spiralkraner, spiralkraner, amerikansk spisser, mikrodiameter rett fløytekraner, rett sløyfekraner, etc. Produkter ser frem til ditt besøk.

nyheter
nyheter
nyheter
nyheter

Innleggstid: Aug-08-2016